Inchirieri auto / masini, rent a car in Bacau Gara aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bacau Gara Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bacau Gara Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Gara.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bacau Gara aeroport, Masini de inchiriat in Bacau Gara aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Gara Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bacau Gara.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bacau Gara Masini de inchiriat Bacau Gara Rent a Car Bacau Gara Romania Inchirieri microbuz..

Conditii de Inchiriere

Conditii aplicabile inainte de furnizarea serviciului

Clientul trebuie sa faca o cerere de rezervare (online, prin email sau telefonic) inainte de data si ora la care doreste un vehicul.

Dupa receptionarea confirmarii, clientul trebuie sa se asigure ca notifica furnizorul prin e-mail, online sau telefonic (SMS), cu minimum 12 ore inainte, locatia exacta unde doreste sa receptioneze vehiculul in cazul in care aceasta nu este un aeroport specificat anterior in rezervare. In lipsa furnizarii locatiei in timp util, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea efectuata fara o notificare prealabila a clientului.

Clientul trebuie sa prezinte la receptionarea vehiculului documentele de identitate si permisul de conducere, valabil, avand categoria de conducere B obtinuta cu minimum 1 an inainte. De asemenea, clientul, in nicio circumstanta, nu trebuie sa se prezinte sa receptioneze vehiculul emanand halena alcoolica sau aflandu-se sub influenta drogurilor deoarece furnizorul va anula acea rezervare deoarece nu-i este permis prin lege sa furnizeze un vehicul unei astfel de persoane.

Pagina web RentACarBacau.com este detinuta de IMA Solutions SRL, companie inregistrata si care functioneaza conform regulilor si legilor aplicabile in Romania. IMA Solutions SRL este inregistrata sub numarul unic 33931153 avand sediul social la adresa: str. Fantanilor nr. 37, bl. B2, parter, Mun. Iasi, Jud. Iasi, Romania.

Serviciile de inchiriere auto achitate online, folosind cardul de credit/debit, vor fi platite de catre IMA Solutions SRL catre furnizorul care va pune la dispozitie autovehiculul in cazul in care acesta nu este detinut si furnizat de catre IMA Solutions SRL.

Conditii de inchiriere

I. DURATA CONTRACTULUI

1. Contractul este incheiat pentru o durata cuprinsa intre data si ora la care autovehiculul este predat reprezentantului locatarului, reprezentant care va raspunde in solidar pentru respectarea acestui contract si data si ora la care autovehiculul urmeaza a fi returnat de catre locatar, interval de timp specificat in Anexa la contract si asumat in mod expres de catre ambele parti.
2. Perioada minima de inchiriere este de 24 de ore.
3. Contractul inceteaza de plin drept la data expirarii termenului de inchiriere.
4. Prelungirea contractului nu este admisibila decat cu acordul expres al locatorului, comunicat in forma scrisa locatarului, si numai daca eventualele modificari ale contractului sunt acceptate in mod expres de catre locatar, acordul acestuia urmand a fi comunicat in forma scrisa locatorului cu cel putin 24 de ore inainte de expirarea termenului de inchiriere, la adresa de e-mail office@RentACarBacau.com.
5. Partile convin ca nereturnarea autovehiculului de catre locatar la expirarea termenului de inchiriere, in absenta unor motive de ordin obiectiv subsumate unui caz de forta majora, intruneste elementele constitutive ale faptei de abuz de incredere, retinerea fara drept a autovehiculului de catre locatar dupa expirarea termenului de inchiriere atragand, alaturat raspunderii penale, raspunderea patrimoniala a locatarului pentru intregul prejudiciu cauzat locatorului prin fapta sa culpabila, prejudiciu care nu poate fi mai mic de 80 EUR/zi in care autoturismul a fost retinut abuziv.
6. Locatorul (prestatorul) preda autoturismul chiriasului in bune conditii de functionare, fara defectiuni, spalat si curatat interior si exterior, la locul stabilit de comun acord si cu plinul de carburant. Combustibilul nu este inclus in pretul inchirierii.
7. Uzura normala cuprinzand uzura pneurilor, a uleiului, lichidului pentru spalat parbrizul, uzura normala a articulatiilor suspensiei, uzura normala a motorului si cutiei de viteze, considerate ca fiind din corecta exploatare, sunt in sarcina locatorului (prestatorului).
8. Autoturismul inchiriat este returnat de catre chirias spalat si curatat interior si exterior si cu plinul de carburant. Chiriasul (locatarul) are obligatia de a prezenta bonul fiscal cu care a achizitionat carburantul necesar umplerii rezervorului inainte de returnarea autoturismului. Bonul fiscal trebuie sa fie emis de o benzinarie din localitatea in care se face returnarea si nu trebuie sa fie emis cu mai mult de jumatate de ora inainte de returnarea autoturismului. In situatia in care chiriasul (locatarul) nu poate prezenta bonul pentru carburant, chiar daca indicatorul din bordul masinii arata ca rezervorul este plin, i se vor retine 15 Euro sau echivalentul in RON din garantie. Pentru situatia in care, din motive obiective, locatarul (chiriasul) nu poate preda autovehicolul spalat si curatat interior si exterior, acesta va achita suma de 15 (cincisprezece) EUR. In acest caz, locatorul (prestatorul) isi rezerva dreptul de a restitui contravaloarea garantiei numai dupa ce autoturismul a fost spalat pentru a se evita preluarea acestuia cu defecte care nu pot fi observate decit daca autoturismul este spalat.

II. PRETUL CONTRACTULUI

9. Locatarul (chiriasul) va plati catre Locator (Prestator) chiria specificata in anexa (conform timpului de inchiriere notat si autoturismului ales), si, dupa caz, taxa de predare/primire la aeroport sau in afara orelor de program; Perioada minima de inchiriere este de o zi (24 ore); Plata chiriei se face la ridicarea autoturismului de catre locatar.
10. Returnarea autoturismului se face cu rezervorul plin, combustibilul nefiind inclus in pretul inchirierii. Orice diferenta constatata la indicatorul de la bord se va plati de catre Locatar (Chirias) dupa cum urmeaza: 100 EUR pentru mai mult de 3/4 lipsa din rezervor, 75 EUR pentru 3/4 lipsa din rezervor, 50 EUR pt. 1/2 lipsa din rezervor, 25 EUR pt. 1/4 lipsa din rezervor.
11. La incheierea contractului, Locatarul (Chiriasul) va depune o garantie materiala conform anexei. Aceasta constituie raspunderea garantata a locatarului (chiriasului) si se va restitui la receptia masinii in buna stare, cu toate documentele masinii, cu toate accesoriile si echipamentele neavariate si la locul lor, la locul, data si ora inscrise in contract.
12. Daca la receptionarea autoturismului sunt constatate defectiuni ce nu se despagubesc de catre societatea de asigurare (defectiuni mecanice, mici zgarieturi, daune asupra dedesubtului si interiorului masinii, pierderea accesoriilor etc), garantia se va retine pana la concurenta pagubelor suferite, dupa care se vor elibera documente de plata.

III. REGULI DE EXPLOATARE

13. Locatarul (chiriasul) este de acord ca autoturismul nu trebuie condus sau folosit in urmatoarele situatii:
a) Incalcand regulile referitoare la circulatia vehiculelelor in Romania (ex: incalcand semnificatia indicatorului ( STOP ), a luminii semafoarelor, a limitei de viteza admisa, intrarea pe contrasens sau pe strazi ce au indicatorul ( SENS INTERZIS ), etc);
b) Pentru subinchiriere, transport de persoane sau obiecte in scopul obtinerii de foloase materiale;
c) Incalcand specificatiile din documentele masinii cu privire la greutatea maxima admisa si la numarul maxim de persoane ce pot calatori in masina, sau fara respectarea instructiunilor producatorului;
d) In vederea impingerii sau tractarii altui vehicul sau a unei remorci;
e) In timp ce conducatorul auto este sub influenta alcoolului, drogurilor sau altor substante cu efect psihotrop, de natura sa afecteze capacitatea de concentrare, psihicul sau capacitatile fizice ale soferului;
f) Folosind masina pentru orice tip de curse sau competitii, oficiale sau neoficiale, incluzind mitingurile si grevele;
g) Lasand masina cu usile descuiate, cu cheile in contact, cu usi, geamuri sau capote deschise;
h) Folosind autoturismul in afara carosabilului, pe drumuri neamenajate, inundate sau teren accidentat;
i) Efectuand reparatiile la o alta unitate decat cea recomandata de proprietar; Daca in timpul conducerii masinii apar probleme, inclusiv aprinderea martorilor luminosi de la bord sau zgomote anormale, locatarul (chiriasul) va opri masina imediat si il va anunta pe proprietar, in caz contrar riscand sa agraveze defectiunea si sa fie responsabil pentru daunele produse autovehicolului;
j) Autoturismele vor fi conduse NUMAI pe drumurile publice si deschise circulatiei, chiar daca sunt SUV sau 4x4.
14. Orice defectiune produsa in timpul folosirii masinii, alta decat cele datorate procesului normal de uzura, (avariile produse la motor, transmisie sau diferential cauzate de lubrefierea necorespunzatoare sau de supraincalzire, avarii ale anvelopelor sau camerelor de aer, cauzate de rularea cu presiune scazuta in roti sau cu presiune prea mare, pene de cauciuc, impact cu obiecte taioase, avarii la sistemul electric) din vina locatarului (chiriasului), va fi suportata material de catre acesta.
15. Nerespectarea acestor coditii atrage raspunderea patrimoniala a chiriasului.
16. Proprietarul isi rezerva dreptul de a constata defectiuni ascunse in maxim 24 ore de la receptia masinii, produse din vina chiriasului, si sa il instiinteze pe acesta cu privire la valoarea daunelor. Exista daune care nu se pot constata la o inspectie vizuala si care necesita o verificare amanuntita la un atelier autorizat.

IV. RASPUNDEREA CHIRIASULUI

17. Chiriasul raspunde si este de acord sa despagubeasca cheltuielile sau pierderile de valoare cauzate de:
a) Exploatarea sau intretinerea incorecta a masinii;
b) Avarii produse tapiseriei si huselor (deteriorari, rupturi, zgarieturi, patari, etc, inclusiv varsarea de bauturi racoritoare sau alcoolice), a bordului, a rotii de rezerva, a uneltelor si accesoriilor livrate odata cu vehicolul;
c) Avarii care sunt produse cu intentie sau produse ca urmare a incalcarii dispozitiilor legale, chiar daca masina nu a fost condusa pe un drum public;
d) Avarii aparute in timpul savarsirii unei infractiuni sau contraventii de catre chirias;
e) Avarii produse de sofer cand acesta incearca sa scape de arestare sau o alta pedeapsa, neoprind la semnalul politistilor sau altor organe abilitate.
18. Chiriasul este raspunzator privind amenzile si contraventiile din trafic sau alte incalcari ale legii vizand folosirea autoturismului si este de acord ca locatorul sa furnizeze toate datele sale organelor de politie sau altor organe ale statului.
19. Chiriasul raspunde pentru furtul sau tentativa de furt a autoturismului daca aceasta nu este comunicata celei mai apropiate unitati de politie.
20. Chiriasul este de acord cu urmatoarele:
a) In cazul distrugerii radio-casetofonului se va retine minimum 300 EURO din garantie;
b) In cazul distrugerii ca urmare a utilizarii de banda scotch sau alte adezive pentru lipirea de flori sau ornamente pe caroserie, se va achita contravaloarea taxei de 50 EUR reprezentind cheltuieli de curatare si servicii tratare cu polish;
c) In cazul pierderii unei placute cu numarul de inmatriculare se va retine din garantie suma de 50 EUR;
d) In cazul in care se vor constata cazuri de murdarire cu guma de mestecat, se va retine din garantie suma de 10 EUR pentru fiecare bucata guma de mestecat lipita pe tapiserie sau presuri;
e) In cazul deteriorarii cauciucurilor prin taiere, intepare sau alte distrugeri, se va opri din garantie suma de minim 100 (o suta) EUR/anvelopa in functie de pretul de achizitie, livrare si montare a anvelopei;
f) In cazul deteriorarii jantelor (zgariere, indoire, spargere) se va retine din garantie 400 EUR/bucata janta aliaj aluminiu, respectiv 100 EUR/bucata la alte tipuri de jante;
g) In cazul pierderii certificatului de inmatriculare, se vor retine 200 euro din garantie, in cazul pierderii rovignetei si sau bonulu fiscal al acesteia se vor retine 50 Euro din garantie, in cazul pierderii asigurarii RCA se vor retine 200 euro din garantie;
h) In cazul pierderii cheilor masinii se va plati o penalizare de 300 euro pentru cheile cu telecomanda, 150 euro pentru cheile simple, 50 euro pentru pierderea telecomenzii pentru alarma;
21. In situatia in care se constata una din situatiile enumerate la Art. 13 si 20, garantia sau diferenta ce rezulta din plata despagubirilor se va returna dupa remedierea defectiunilor sau inlocuirea echipamentelor. In cazul unui accident produs din vina chiriasului sau a unui tert care nu poate fi identificat, chiriasul va achita o fransiza CASCO in valoare de 200 Euro.

V. ASIGURAREA

22. Proprietarul are autovehicolul asigurat CASCO impotriva accidentului si furtului. Locatarul (chiriasul) si insotitorii sai, precum si bagajele acestora, nu sunt personal asigurati prin platirea pretului inchirierii. La cererea locatarului (clientului) pot fi incheiate asigurari suplimentare, contra-cost.
23. Proprietarul autovehicolului a achitat taxa pentru drumuri (vigneta) si asigurarea de raspundere civila auto.

VI. RASPUNDERI

24. Proprietarul nu raspunde de pierderile provocate direct sau indirect chiriasului prin defectarea masinii si nici in cazul pierderii unor obiecte ale chiriasului aflate in interiorul masinii.

VII. MASURI CE URMEAZA A FI INTREPRINSE DE CHIRIAS IN CAZ DE ACCIDENT, FURT SAU AVARII

25. Chiriasul este de acord sa apere interesele proprietarului si ale societatii de asigurare in caz de accident, furt sau dauna astfel:
a) prin obtinerea numelor si adreselor celor implicati in accident, martorilor sau tertilor;
b) asigurandu-se ca vehicolul nu va fi lasat nesupravegheat;
c) informand telefonic imediat pe proprietar si organele de politie in cel mult 2 (doua) ore de la un astfel de eveniment.
26. Urmatoarele documente trebuie solicitate de la cea mai apropiata sectie de politie, imediat dupa producerea accidentului sau furtului:
a) Proces verbal sau anexa acestuia (Anexa 2) semnata de politistul care a instrumentat cazul, cu stampila unitatii de politie respectiva;
b) O dovada din care sa reiasa ca soferul nu conducea sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise;
c) Autorizatia de reparatie a vehicolului semnata de politistul care a instrumentat cazul, cu stampila unitatii de politie respectiva.
d) Copie dupa cuponul de asigurare RCA (raspundere civila auto) al vehicolului condus de soferul vinovat de producerea accidentului (daca este cazul) si un exemplar din formularul de constatare amiabila completat integral.
27. Daca locatarul (chiriasul) nu va obtine documentele solicitate mai sus sau daca acesta este responsabil de incalcarea legilor romane, inclusiv a celor cu privire la regimul circulatiei pe drumurile publice, sau daca acesta sau persoane in legatura cu acesta actioneaza in contradictie cu termenii prezentului contract, va fi considerat responsabil de intreaga paguba, fapt ce atrage raspunderea patrimoniala a locatarului (chiriasului).

VIII. INLOCUIREA AUTOTURISMULUI

28. Inlocuirea autoturismului se face:
a) La cererea locatarului, prin plata diferentei ce apare intre contravaloarea inchirierii autoturismului deja inchiriat si cel solicitat, calculat pentru acelasi numar de zile. Locatorul va inlocui autoturismul in urma solicitarii locatarului numai daca exista autoturisme disponibile in parcul sau auto;
b) In cazul unor defectiuni tehnice aparute la autoturismul inchiriat, daca acestea nu pot fi remediate in maximum 24 ore de la data constatarii acestora de catre un service autorizat. Autoturismul defect va fi inlocuit cu unul din aceeasi clasa sau dintr-o clasa superioara fara plata unei diferente din partea locatarului. Daca defectiunile tehnice apar din vina locatarului, acesta va suporta diferenta de suma dintre pretul autoturismului deja inchiriat si pretul celui cu care este inlocuit, precum si costurile ocazionate de inlocuirea autoturismului. In situatia in care defectiunile apar din vina locatarului, daca locatarul nu doreste inlocuirea autoturismului, nu i se restituie suma ramasa pana la expirarea contractului. Defectiunile minore (pana roata, inlocuit becuri) revin in sarcina locatarului;
c) In cazul unui accident produs din vina unui tert si care pune autoturismul in situatia de a nu mai putea fi folosit.
d) Autoturismul NU se inlocuieste ca urmare a unui accident produs din vina locatarului (clientului).

IX. INCETAREA CONTRACTULUI

29. Contractul inceteaza in urmatoarele situatii:
a) De drept, la data specificata in anexa sa;
b) Prin acordul comun al celor 2 parti;
c) Prin hotararea unilaterala a locatorului, daca se constata incalcarea de catre locatar a prevederilor art. 13 cu toate subpunctele sale. In acest caz, locatarului nu i se ramburseaza diferenta de suma ramasa pana la expirarea contractului si nici garantia;
d) Daca locatorul nu poate inlocui autoturismul inchiriat cu un altul conform art. 27b si 27c;
e) La cererea locatarului. In acest caz pretul se va recalcula conform grilei de tarifare pentru autoturismul inchiriat prezente pe site-ul www.RentACarBacau.com si va plati o penalizare egala cu 25% din suma platita initial dar nu mai putin de 50 Euro.
f) In urma unui accident produs din vina locatarului (clientului), daca in urma acestuia autovehiculul este in imposibilitatea de a fi utilizat in siguranta pe drumurile publice. Totodata, locatarului nu i se va returna suma platita pana la terminarea contractului si nu i se va returna nici contravaloarea garantiei / depozitului.
g) In cazul in care locatarului i se suspenda dreptul de a conduce autoturisme de catre organele de politie, acestuia nu i se va returna diferenta de suma ramasa pana la sfarsitul contractului.

X. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract se supune legilor romane in vigoare. Orice neintelegere cu privire la executarea prezentului contract va fi solutionata de instantele competente.
30. Prin semnarea anexei, locatarul confirma ca a preluat autoturismul cu datele mentionate in perfecta stare de functionare si cu mentiuni facute pentru eventualele probleme semnalate la momentul predarii/preluarii.

XI. OBSERVATII

31. Toate preturile din prezentul contract sunt in EUR, si sunt platibile in RON, EUR, GBP sau CAD, la cursul de schimb din ziua platii.

XII. FORTA MAJORA

32. In caz de forta majora (eveniment imprevizibil, insurmontabil, independent de vointa partilor, intervenit ulterior incheierii contractului), partea care invoca aparitia evenimentului este exonerata de raspundere.
33. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 24 ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

XIII. DISPOZITII FINALE

34. Prezentul contract a fost incheiat in doua exemplare originale, cate unul pentru fiecare parte.
35. Anexa la prezentul contract face parte integranta din acesta si contine specificatiile autoturismului inchiriat, precum si mentiunea datei si a orei la care autoturismul va fi returnat locatorului. Prin semnarea anexei, locatarul confirma ca a preluat autoturismul mentionat, in perfecta stare de functionare si cu mentiuni facute pentru eventualele probleme semnalate la momentul predarii/preluarii.
36. In caz de diferente intre versiunile traduse ale acestei pagini, versiunea in limba romana va prevala.

text